Volkswagen va fi eliminat dintr-un important grup de indici

volkswagen

Volkswagen va fi eliminat dintr-un important grup de indici

Actiunile Volkswagen vor fi eliminate din Dow Jones Sustainability Indexes din cauza scandalului emisiilor. S & P Dow Jones Indices (DJSI), în colaborare cu grupul de investiții durabile RobecoSam, a anunțat că Volkswagen nu a îndeplinit condițiile cerute companiilor pentru a putea fi listate.

Într-o declarație, organizațiile au precizat: “Aspecte potenţial problematice legate de orice companie componentă a DJSI, declanșează automat o analiză Media & Stakeholder Analysis (MSA), care examinează gradul de implicare al companiei respective și modul în care gestionează problema. În cazul VW, The DJSIC a analizat situația și în cele din urmă a decis să elimine compania din DJSI World, DJSI Europa, și toţi ceilalţi indici DJSI. Stocul va fi eliminat după închiderea tranzacționării de la Frankfurt pe 5 octombrie 2015, făcând astfel eliminarea efectivă din 6 octombrie, 2015. “

Într-o altă lovitură pentru VW, aceasta înseamnă că societatea nu va mai fi apreciată, deoarece performanțele sale în ceea ce privește sustenabilitatea și politica de mediu s-au dovedit a fi în concordanţă cu ceea ce s-a înteles anterior .

http://www.ibtimes.co.uk/volkswagen-be-removed-sustainability-stock-market-index-due-emission-scandal-1521711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 48