Pericol de moarte la Volvo, motorul se poate opri in mers

_88364998_031294527-1

Constructorul auto suedez Volvo recheamă 59.000 de masini din 40 piețe pe baza unor defecțiuni care pot opri temporar motorul. Programul electric defect este limitat strict la modelele diesel cu cinci cilindri de la seriile 60 și 70 construite la mijlocul anului 2015. Purtătorul de cuvânt al grupului Ștefan Elfstrom a declarat pentru Associated Press că defectiunile ar putea fi “neplăcute” pentru conducătorii auto.

Cu toate acestea, a declarat că nu au existat accidente înregistrate ca rezultat. Motorul și sistemul electric se poate opri brusc, în timp ce mașina este în mișcare. Defecţiunile au fost raportate de către conducătorii auto a noilor modele Volvo care au declarat că motorul s-ar putea închide fără avertisment, creând o scurtă absență de direcție și de frânare. Aproape jumătate din mașinile afectate sunt în Suedia, dar Marea Britanie și Germania sunt, de asemenea, piețele cheie.

Compania spune ca va scrie proprietarilor afectati, iar autovehiculele vor fi restabilite de dealerii locali fără nici un cost suplimentar.

http://www.bbc.com/news/world-europe-35622753

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 48