Vom putea vedea o versiune Jurassic World a Pokemon Go


După câțiva ani de fugă prin parcuri pentru a prinde pokemoni sălbatici, fanii vor avea ocazia să facă în curând la fel cu dinozauri. Dezvoltatorul de jocuri Ludia a anunțat recent că realizează o verisune Jurassic Park pentru Pokemon Go.

Se va numi Jurassic World Alive și va fi un joc pentru telefonul mobil, bazat pe localizare geografică, cu elemente de realitate augmentată și va fi lansat în această vară, împreună cu lansarea oficială a Jurassic World: Fallen Kingdom. Fanii vor avea posibilitatea să alerge prin orașe și să prindă dinozauri rari, să îi incubeze, chiar să creeze proprii lor dinozauri prin extragerea AND-ului lor, apoi să se lupte cu creațiile altor fani.

Prin Jurassic World Alive obiectivul este de a face ca jucătorii să fie complet captivați de lumea din jur care conține dinozauri vii, într-un mod care nu a fost niciodată posibil până azi, spune președinte și CEO al Ludia, Alex Thabet, într-o declarație de presă. Dă jucătorilor oportunitatea de a explora și a se conecta cu utilizatori ccu gândire asemănătoare, în timp ce construiesc și interacționează cu aceste specii preistorice puternice.

Jocul va fi lansat la scurtă vreme înainte de lansarea filmului pe data de 22 iunie anul acesta și va fi disponibil pe App Store sau Google Play.

https://io9.gizmodo.com/a-jurassic-world-version-of-pokemon-go-is-coming-to-you-1823582398

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 54