Vor exista trei modele de iPhone 8

iphone-6-ecke

iPhone 8 va sosi pe piață cel mai probabil în trei versiuni. Ar trebui să existe două modele diferite de iPhone Plus, iar cine vrea să aibe un ecran de tip OLED va trebui să scoată mai mult din buzunar.

Cu ocazia celei de-a zecea aniversări Apple va efectua foarte probabil schimbări spectaculoase în designul iPhone. Printre altele ne așteptăm ca butonul de Home să dispară în sfârșit și în locul acestuia Touch ID-ul împreună cu senzorul de amprentă să fie integrate în ecran, dispărând astfel de pe partea frontală. De asemenea, se zvonește că partea frontală va fi formată complet din ecran, care va fi curbat pe margini, similar variantei Edge de la Samsung. Acest lucru este posibil doar prin ecran OLED, cele LCD nu pot fi deformate în acest fel.

De luat în seamă este un raport al KGI Securities, care a fost publicat de “9to5Mac”. Compania specializată pe analiza lanțurilor de aprovizionare este de părere că Apple va prezenta trei modele diferite de iPhone 8. Ca de obicei, vor exista dispozitive cu ecrane LCD de 4,7 inch și 5,5 inch. Suplimentar analiștii se așteaptă la un model “Plus” care să prezinte ecran OLED. “9to5Mac” este de părere că Apple va cere semnificativ mai mulți bani pentru această variantă.

Nu se spune în raportul KGI dacă acest ecran va fi într-adevăr curbat. Utilizatorii care speră să primească două camere foto pe variantele cu ecran mic, ar putea fi dezamăgiți. Potrivit analiștilor această caracteristică va rămâne și anul viitor ceva specific variantei “Plus”.

Apple utilizează deja ecranele OLED în cazul Apple Watch, dar și în caul Touch Bar-ului de pe noul MacBook Pro. Experții consideră că tehnologia OLED va deveni în viitor standard pe smartphone. Nu sunt doar mai subțiri, mai ușoare, mai economice și mai flexibile decât LCD-urile,dar  ele afișează culori și contraste semnificativ mai bune. Astfel că iPhone 7 are deja cel mai bun ecran LCD, potrivit celor de la Displaymate. Dar nu se compară cu ecranul OLED prezent pe Samsung Galaxy S7. Ambele tehnologii au avantajele lor, scriu experții, dar viitorul smartphone-urilor este guvernat de OLED.

http://www.n-tv.de/technik/Es-soll-drei-iPhone-8-Modelle-geben-article19108686.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =