Vor fi extinse sau inlocuite mai multe retele de apa din municipiu Oradea

In sedinta organizat joi, 23 februarie, Consiliul Local s-au discutat si aprobat mai multe hotarari privind reabilitarea rețelelor de canalizare pluvială şi extinderea sau înlocuirea rețelelor de apă și canalizare menajeră pe mai multe străzi din municipiu.

Reteaua care va fi reabilitata este cea de pe strada George Cosbuc, in care există o rețea de canalizare pluvială din tub beton ovoidal, care nu corespunde din punct de vedere tehnic, iar valoarea lucrarilor este 445 de mii de lei cu o durata de realizare de 5 luni.

Vor fi extinse retelele de alimentare cu apa si canalizare menajera de pe strazile Ceyrat, Ion Pop Reteganul, Mărgelelor, Gheorghe Pituț – tronsonul cuprins între străzile Matei Corvin și Bunyitai Vince. Valoarea totală a acestor lucrări de extindere va fi cca. 2.203.000 lei, iar durata de execuție până în 7 luni.
Vor fi inlocuite retelele cu apa de pe străzile: Mihail Kogălniceanu, 22 Decembrie – blocurile R10D, R10C, R8B, RL 12, Alexandru Cazaban – bl Z10, bl Z11, Caraiman, Lăcrămioarelor, Martin Andersen Nexo și B-dul Ştefan cel Mare (tronson cuprins între străzile Caraiman și Teodor Neș).

Lucrarile vor costa 1.392.000 lei, iar durata de execuție va fi cuprinsă între 2 și 6 luni pentru un obiectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1