Vrajeala “Gasesti mai ieftin? Iti dam de 10 ori diferenta,” se apropie de final

image.php

Metro, Selgros si Mega Image, amenda pentru schema “Gasesti mai ieftin? Iti dam de 10 ori diferenta.” Un numar de 26 de companii din sectorul de retail, printre care Metro, Selgros, Mega Image si furnizorii lor, vor fi sanctionate de Consiliul Concurentei pentru incalcarea legislatiei din domeniu in cazul promotiilor de genul “primesti de 10 ori diferenta daca gasesti produsul in alta parte mai ieftin”, a declarat, sambata, la Sinaia, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

“Practic, retailerul a semnat contracte cu furnizorul prin care acesta din urma se obliga ca, pe perioada promotiei, sa nu vanda produsul nimanui mai ieftin”, a explicat Chiritoiu, in cadrul unui seminar pe teme de concurenta.

Directia de investigatie a propus amenda pentru toate cele 26 de companii anchetate in acest caz. Audierea lor va avea loc pe 23 octombrie, iar Consiliul Concurentei va lua o decizie finala in noiembrie, a mai spus Chiritoiu.

“Sunt convins ca tara e plina de astfel de intelegeri, dar trebuie sa dam un semnal ca aceasta practica nu este acceptata. Pana acum, simplul fapt ca am deschis investigatia i-a facut sa modifice practicile”, a adaugat oficialul Concurentei.

—————————————————————————————————————————————————-

regular_smile….Dupa ciumparaturile de la Metro, merge Gheo la doctor. Il intreaba doctorul:

– Fumezi? Sta Gheo sa se gandeasca. Raspunde in doi peri, facand din mana in stanga si in dreapta:

– Asa si asa…

– Ce inseamna “asa si asa”? Cam cat?

– Pai ce sa zic eu? Cam 4 pachete pe zi.

– Sex faci?

– Asa si asa. Cam de 5 ori pe zi.

– Aha. Dar de baut, bei?

– A, da! De baut, beau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =