Vrea Google să înghită Twitter?

53594500

Vrea Google să înghită Twitter?

Pe Wall Street acțiunile Twitter recuperează. Motivul este faptul că, comercianții prevăd o posibilă preluare a rețelei de socializare de către gigantul Google. Mulți vorbesc în favoarea acestei afaceri, puțini împotriva ei. Este sigur doar faptul că va fi foarte scumpă.

Serviciul de mesaje scurte Twitter ar putea potrivit zvonurilor să fie preluat de către Google. Acțiunile Twitter au crescut cu 3,5% după ce informațiile de pe Wall Street au fost făcute publice. Sursa este deocamdată necunoscută, iar până în prezent zvonul nu a fost confirmat de pagina oficială, raportează Handelsblatt.

În cazul în care zvonurile se adeveresc, acest lucru se poate petrece cel mai devreme după prezentarea cifrelor trimestriale Twitter pe data de 5 februarie. Dacă serviciul de mesaje scurte Twitter va prezenta din nou cifre mediocre, atunci acționarii ar putea începe să caute alternative. O preluare completă ar fi însă scumpă chiar și pentru gigantul internetului, Google (fix 60 de miliarde de dolari în lichidități), chiar dacă valoarea bursieră a companiei este de 24 de miliarde de dolari. Analiștii prevăd că acționarii majori ai Twitter vor în cauzl unei preluări cel puțin 40 de miliarde de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Will-Google-Twitter-schlucken-article14377866.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 86 =