ROSIA SI SCANTEIA

rosia_montanaVINERI, SAMBATA, DUMINICA-ROSIA SI SCANTEIA

Ecologistii vocali din Oradea si-au manifestat din nou of-ul cu exploatarea de la ROSIA MONTANA dar si vizavi de problemele gazelor de sist. Nu au fost  duminica, linga statuia lui Mihai Viteazul, mai mult de 80-90 de manifestanti, dar daca e sa luam in considerare ca astfel de manifestari au fost si la Cluj, Constanta si in alte orase, actiunea se poate  bifa.Varful de lance al manifestatiilor l-a constituit Bucuresti-ul, unde circa 3000 de oamei, au demonstrat pasnic pana pe la ora 2 asta noapte-sa fie oare ROSIA MONTANA o alta SCANTEIE de miscari continue, anuntate deja? Si toate acestea pe fondul in care 68% din populatia tarii, conform unui sondaj SOCIOPOL, publicat tot ieri, sunt de acord cu exploatarea de la Rosia Montana, spune o stire Agerpress, aici detalii.

Termoficare S.A. a lasat de aseara cartierul Rogerius fara apa calda, ca de ,tot se apropie anotimpul rece.Fac ce fac, si tot desincronizat cu mersul anotimpurilor se apuca de lucru, dragii nostri furnizori de apa calda.

La nivel national trebuie retinut ca de la 1 septembrie TVA la paine a devenit 9% in loc de 24%, sens in care va rog sa comentati daca intradevar ati vazut ca a scazut pretul painii. Ca o compensare la aceasta reducere au crescut accizele la unele bunuri de lux, bijuterii,blanuri, nave cu vele,  de parca fiecare roman ar avea o astfel de nava, si la alcool desigur.Aflati aici si alte detalii.

Tot pe plan national avem un presedinte bunic, de ieri, aspect care , pe plan international, nu l-a impresionat cu nimic pe Obama, care totusi doreste sa-si arate muschii in problema SIRIA, fara sa se bucure de sprijinul englez ca altadata, singura sustinere fiind a Frantei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2