VW discută cu Tata Motors

Cel mai mare concern auto din Europa vede noi oportunități în Asia: împreună cu un nume greu din industria indiană de automobile, Tata Motors, cei de la Wolfsburg au o nouă tentativă de a cuceri o piață cu peste un miliard de potențiali clienți și perspective impresionante de creștere.

Constructorul auto german Volkswagen negociază cu cel mai mare constructor auto din India, Tata Motors. Ambele companii au semnat o scrisoare de intenție pentru a analiza oportunitățile pentru o colaborare pe termen lung, anunță VW și Tata Motors înainte de weekend și confirmă rapoartele din presă.

Obiectivul este de a combina expertiza celor doi producători auto în domeniul dezvoltării comune de piese auto dar și de concepte noi pentru automobile. Un parteneriat pe termen lung este posibil în acest caz pe subcontinentul indian. Skoda va prelua conducerea acestui proiect în cadrul concernului VW. Detaliile financiare nu au fost dezvăluite.

Este încă neclar cum ar trebui să arate în continuare colabroarea germano-indiană. În următoarele luni vor fi puse la punct în detaliu condițiile-cadru ale acordului scris și orientările viitoarelor proiecte. Până atunci se va păstra o oarecare tăcere în jurul acestui subiect.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-spricht-mit-Tata-Motors-article19739618.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 50