VW eCrafter își va face debutul în Marea Britanie

Volkswagen va lansa eCrafter ceva mai târziu luna aceasta cu ocazia CV Show de la NEC, iar utilitarul full-electric va putea fi testat în condiții reale de stradă de către orice clienți, începând cu luna mai.

Patru clienți britanici vor lua parte la perioada de probă, fiind implicate Aeroportul de la Gatwick, Aeroportul Heathrow, City of London Corporation și Borough of Southwark. Volkswagen a lăudat specificațiile lui eCrafter menționând autonomia așteptată, cu o putere de 100kW, o autonomie de 160 de km cu o singură încărcare și o viteză maximă limitată la 90 km/h.

eCrafter a fost proiectat în colaborare cu clienții și include deja îmbunătățiri aduse prin eforturile de testare ale laboratorului Volkswagen Commercial Vehicle de la Hannovra, fiind conceput pentru cei care parcurg în mod obișnuit 70-100 de km pe zi într-un trafic urban.

Potrivit analizei a peste 210.000 de profile de condus preluate de la peste 1500 de clienți, VW crede că eCrafter va fi potrivit pentru circa 85% din călătoriile urbane. eCrafter va fi catalogat în funcție de sarcina maximă, care se va situa între 1.0 și 1.75 de tone, fiind capabil de asemenea de încărcare rapidă printr-un conector CCS. Încărcarea durează 45 de minute pentru 0-80% din capacitate.

http://www.nextgreencar.com/news/8354/vw-ecrafter-set-to-make-uk-debut-at-cv-show/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3