VW FARA CURENT

  • WolfsburgBlackout în orașul VW

Fanii fotbalului pot respira ușurați. Chiar dacă la Wolfsburg nu mai există deloc energie elctrică, meciul de Bundesliga al VfL-ului împotriva lui Bayern Munchen a fost asigurat. Constructorul auto Volkswagen nu a fost pregătit pentru asta. Acolo liniile de producție au stat pe loc, iar angajații au plecat acasă.

 

O pană de curent pe scară largă a paralizat orașul Wolfsburg și a adus multe semne de întrebare pentru fabrica Volkswagen. Producția a fost oprită, iar angajații trimiși acasă, conform informațiilor obținute de la un purtător de cuvânt al VW. Cel mai puternic lovită a fost producția modelului sedan compact, VW Golf, care s-a bucurat de o atenție specială și în această sâmbătă datorită cererii crescute. Nu este clar însă dacă producția s-a desfășurat pe o singură linie sau pe două.

 

Despre posibilele pierderi financiare care pot reieși din astfel de găuri negre în producție, purtătorul de cuvânt nu a putut să ofere nici un fel de comentarii. S-au pierdut simultan 4 generatoare de la fabrica VW, iar în farbică nu a existat timp pentru a reacționa corespunzător. Din păcate, nu există un răspuns coordonat pentru astfel de situații. Cu toate acestea, situația este stabilă acum în cadrul fabricii VW.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Golf-Produktion-steht-still-article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91