VW IN CRESTERE

  • AudiVolkswagen crește încontinuu

573.000 de oameni lucrează acum pentru Grupul Volkswagen. Compania fiică a grupului, Audi, dorește să realizeze investiții de 22 miliarde de euro.

 

Pe tot parcursul anului, departamentul de presă și relații cu publicul al VW este extrem de activ. Chiar și pe sfârșitul anului, aceștia au anunțat că filiala Audi plănuiește cel mai mare plan de dezvoltare și investiții din istoria companiei. Toate acestea în timp ce VW se laudă ca fiind angajator de top în Germania și în lume. Volkswagen oferă promovare individuală pentru toți angajații, locuri de muncă sigure și salarii decente. Forța de muncă a grupului Volkswagen a crescut cu apăroximativ 248.000 de angajați din 2007 și până astăzi.

 

În prezent, concernul deține peste 573.000 de persoane angajate în Europa, din care aproximativ 260.000 doar în Germania. Creșterea enormă a forței de muncă în ultimii ani se datorează în special și achiziției producătorilor de camioane MAN și Scania, marca Porsche și motocicletele marca Ducati. 260.000 de angajați lucrează pentru diviziile VW automobile și VW autovehicule comerciale, Audi, VW, MAN și divizia financiară. Printre companiile străine deținute de grup se numără Skoda din Republica Cehă, Seat din Spania, Bentley (Anglia), și Lamborghini (Italia). Ministrul Stephan Weil (SPD) care face parte din consiliu de administrație al VW, declară că speculațiile din mass-media cu privire la schimbări la conducerea VW sunt nefondate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =