VW nu vrea să vândă divizia MAN

51771546

Au existat de mult părți interesate, o vânzare însă nu poate fi pusă în discuție. Astfel reacționează Volkswagen la cele mai recente rapoarte, discuțiile despre o vânzare a diviziei producătoare de motoare de vapoare sunt deja în derulare.

Gigantul automobilistic Volkswagen nu vrea să renunțe la divizia plină de tradiție constructoare de mașinării, pe nume MAN. Iar acum renunță de asemenea la fostul partener Suzuki. O vânzare a afacerile MAN cu utilaje nu mai este luată în discuție, precum se întâmpla mai demult, se spune într-o conferință de presă pentru divizia de automobile folosite a celor de la Wolfsburg. Cu câteva zile înainte au circulat din nou zvonuri cum că divizia MAN va fi înstrăinată.

În timp ce o purtătoare de cuvânt a companiei a declarat că participația VW în MAN Diesel & Turbo este încă scoasă la vânzare, consiliul de administrație a respins însă orice fel de astfel de demersuri. MAN Diesel & Turbo este o perlă desăvârșită, a spus un purtător de cuvânt al consiliului de administrație, la cererea presei. Normal că există multe părți interesate de această divizie, dar în acest moment vânzarea ei este scoasă din discuție, fără drept de apel, a mai adăugat acesta.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-will-MAN-Sparte-nicht-verkaufen-article16968251.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 92