VW trebuie să modifice 20.000 de mașini ale Poștei Germane

60584604-1-
VW trebuie să modifice 20.000 de mașini ale Poștei Germane

Datorită scandalului emisiilor, s-ar putea ajunge și la probleme cu Poșta Germană. Pentru că peste 20.000 de automobile fac parte dintre cele afectate. În timp ce acestea vor fi modificate de către producător, vor lipsi din flota serviciului de coletărie.

Șeful Poștei Germane, Frank Apple cere în cazul scandalului emisiilor o transparență completă din partea concernului auto VW. Motivul este faptul că din 90.000 de automobile aparținând firmei, aproximativ 20.000 sunt marca Volkswagen. Și aproape fiecare din acestea este echipată cu un motor diesel.

După cum explică cei de la Apple, este încă neclar exact câte automobile sunt afectate în cazul concernului de logistică. Iar apoi cu siguranță trebuie să existe un plan de acțiune pentru repararea sau schimbarea lor, spune Apple pentru Suddeutsche Zeitung. Pentru bilanțul CO2 al Poștei, scandalul nu are nici un fel de urmări, pentru că acesta urmează calea consumului real. Evenimentele de la VW desigur că nu sunt frumoase, subliniază Appel.

Dar el nu împărtășește criticile multora: aceștia au prognozat că întreaga economie germană va fi afectată prin scandalul valorilor falsificate din cazul motoarelor diesel. Pentru boom-ul german de export și cererea nestăvilită de produse și servicii germane, pilonii sunt reprezentați și de întreprinzătorii mici și mijlocii, nu doar de marile concerne.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-muss-wohl-20-000-Post-Autos-nachruesten-article16114396.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 35