WAW IPHONE 6+

apple-reinventeaza-telefonul-viitorul-iphone-nu-va-semana-cu-nimic-din-ce-ai-vazut-pana-acum_size1

Apple reinventeaza telefonul! Viitorul iPhone nu va semana cu nimic din ce ai vazut pana acum!
Compania a inregistrat recent un patent care detaliaza intreg dispozitivul.

Adio Retina display, Super AMOLED, UltraHD sau Samsung Galaxy Note cu ecran si pe laterale! Uitati de toate display-urile de pana acum! Pentru ca vor parea invechite in comparatie cu ce pregateste Apple pentru un viitor iPhone! Compania din Cupertino a inregistrat recent un patent pentru un telefon capabil sa creeze holograme interactive.

Patentul a fost depus pe 24 aprilie si detaliaza in linii mari planurile pe care Apple le are pentru viitorul iPhone. Cu siguranta, nu il vom vedea in realitate decat peste cativa ani, asta in scenariul cel mai optimist. Deci nu va asteptati ca iPhone 6 sa fie cel ales! Dar chiar si asa, ar reprezenta un pas urias in evolutia smartphone-urilor. Viitorul iPhone holografic ar putea arata precum conceptul din filmuletul de mai jos:


Sistemul propus de Apple ar fi “capabil sa proiecteze in aer imagini tridimensionale interactive. Hologramele ar putea fi folosite pentru a reda imagini in principal, dar pot include si elemente capabile sa creeze structuri 3D, cu ajutorul proiectiei laser. Aceasta ar crea imaginea cu ajutorul unui cristal non-linear sau a unui display 3D si al unuia 2D rotativ. Totodata, poate fi folosit un sistem de oglinzi parabolice care sa proiecteze in aer imagini tridimensionale cu care utilizatorul sa poata interactiona. Dispozitivul va folosi senzori de trilaterare care vor monitoriza actiunile utilizatorului si vor permite sa acesta sa manipuleze hologramele”. Asa suna rezumatul depus la Oficiul American pentru Patente si Marci Inregistrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 67