WEEKEND FLASH

IMG_0928WEEKEND FLASH

In weekend, pe langa aglomeratia specifica din Felix,  in contrast cu linistea de pe strazile oradene, o firma a produs un eveniment care isi zice CAMPIONATUL EUROPEAN DE RODEO.Nu prea am inteles de ce este european si, daca e asa, de ce nu exista si o federatie a acestui “sport” si in Romania.In fine am vazut forme de cruzime animaliera ca sa nu spun animalica, dar si un simpatic grup de dansatoare in care abunda inteligenta citatelor-vedeti aici.

Marea problema de interes universal, liliecii bihoreni si nu numai, e aproape rezolvata urmare unui proiect  comun al judetului nostru cu Alba si Cluj,Mamiferele mincatoare de insecte au grilaje la gura pesterilor, traesee clar definite pentru turisti si un iluminat corespunzator,totul cu doar 1,2 milioane euro cat face acest proiect.

Semne  rele are anu” …universitar 2013/2014.Din circa 1500 locuri la fara taxe, si atentie ,si fara examen concurs, 137 au ramas neocupate, cat despre cele cu taxa situatia e si mai si: 2800 locuri disponibili din 3780 scoase la admitere caci concurs nu putem zice-absolut fara comentarii despre interesul pentru carte al tinerii generatii, sau poate e altceva?-comentati mai jos.

Nici cu cainii nu stam bine,ca grad de ocupare, doar 70% este ocupat din cele 450 de locuri, din care adoptati dupa sterilizare si cipare  doar 60 si inca 60 in custodie-asta nu prea mi-e clar,adica daca il adopti de ce nu-l ia acasa?

Mai nou vin si tramvaele vechi nemtesti pe baza unui proiect ce va fi povestit in detaliu azi ,intro conferinta de presa a primariei oradene.

Fara tramvai, va recomand o plimbare  pe noapte prin centrul oraselului nostru, in care cateva cladiri luminate, (vezi foto) mai ascund detaliile descurajatoare si vizibile ziua.

O saptamina plina de incasari va doresc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 42