Wells Fargo nu surprinde

 

RTX147UO

Wells Fargo nu surprinde
Sezonul de raportare al celor mai mari creditori ipotecari din SUA începe cu băncile. Cu toate acestea, la Wells Fargo nu există surprize privind profitul. De exemplu, a scăzut valoarea provizioanelor, dar au scăzut și veniturile.

Începutul sezonului de bilanț a marilor bănci americane se cam precipită. Ca primă instituție, cel mai mare finanțator ipotecar din SUA a prezentat primul, cu toate că profitul nu a crescut decât cu 3%, până la 5,4 miliarde de dolari. Dar acest lucru s-a datorat în principal măsurilor de austeritate pe care banca le continuă de ceva vreme. De asemenea, veniturile au scăzut ușor.

CEO-ul John Strumpf și-a exprimat în mod clar satisfacția. Economia este în mod clar în curs de recuperare, iar calitatea creditului se îmbunătățește. Prin urmare, ar putea fi rezolvate dispoziții suplimentare. În mod normal urmează ca și cea mai mare bancă din SUA, JP Morgan, să își prezinte primele rezultate trimestriale. Dar acest moment va sosi cel mai probabil abia săptămâna viitoare. Rezultatele de la rivalii bank of America, Citigroup și Goldman Sachs vor sosi apoi. În timp ce rivalii se concentrează puternic pe volatilitatea investițiilor bancare, Wells Fargo conduce relativ bine o puternică rețea franciză de clienți privați. Între timp, instituția financiară cu sediul la San Francisco este a patra ca mărime de pe piața internă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Wells-Fargo-ueberrascht-nicht-article13197716.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1