Wev browser-ul de pe Tesla va fi utilizabil după ultima actualizare

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a postat recent pe Twitter pentru a mulțumi comunității Tesla pentru faptul că i-a dat o șansă de a crește și de a crea mașinile pe care oamenii le iubesc. CEO-ul a întrebat apoi comunitatea Twitter dacă are sugestii cu privire la cum ar putea fi mai bune aceste mașini. A început imediat o conversație lungă privind multe din caracteristicile Tesla existente sau de pe produse viitoare, iar la multe din mesaje antreprenorul a și răspuns direct. Nu a durat mult până ce un proprietar de Model S a ridicat problema browser-ului web de pe computerul de bord al mașinii, care este practic inutilizabil.

Tare pe poziție, Musk a răspuns imediat utilizatorului în cauză, recunoscând existența problemei legate de browser-ul web și necesitatea de a fi îmbunătățit urgent. Musk a mers atât de departe încât a catalogat aplicația ca fiind teribilă, iar aceasta va fi primi câteva actualizări majore în următoarele câteva luni.

Luând în considerare că web browser-ul de la bord utilizează o versiune modificată a sistemului de operare Linux (Ubuntu), Musk a declarat că Tesla a trebuit să treacă printr-o serie de actualizări ale driverelor, dar și o actualizare a sistemului de operare în sine. Cu toate acestea, Musk spune că după actualizare browser-ul va fi ceva mai lent, dar acest lucru se va remedia în timp, pe măsură ce va fi optimizat.

Pe măsură ce anii au trecut, browser-ul web de la bordul mașinilor Tesla a devenit o sursă constantă de plângeri atrase de constructorul auto din Silicon Valley. Comportamentul său lent a determinat anumiți entuziaști să creeze proprile lor aplicații pentru astfel de activități. Una dintre ele este Quick Tesla App, care oferă actualizări meteo optimizate, radar meteo și notificări pentru vânt puternic, precum și informații legate de stații de încărcare din zonă, prețuri ale acțiunilor sau servicii de plăți online. Quick Tesla App este, cu toate acestea, o aplicație extrem de consumatoare de resurse, chiar dacă nu oferă o interfață grafică modernă.

Tesla’s sluggish web browser may finally be usable after major update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 10