WhatsApp există acum și ca aplicație pentru desktop

Whatsapp-App-03 

După ce utilizatorii de WhatsApp puteau să își utilizeze serviciul de mesagerie doar într-o conexiune efectuată printr-un browser web de pe PC, acum există și aplicații corespunzătoare pentru Windows sau Mac OS X.

Cine conversează pe WhatsApp mai degrabă de pe ecranul calculatorului se poate folosi acum de aplicațiile oficiale pentru desktop. Cerința este, cu toate acestea, să existe cel puțin Windows 8 sau Mac OS X 10.9 instalat pe calculator. Noile aplicații nu sunt nici ele complet independente, ele se sincronizează, ca și până acum, cu aplicația de pe smartphone, reflectând conversațiile și noutățile.

Dar pentru că aplicația rulează nativ pe desktop, există suport complet pentru notificări din aplicație direct pe desktop, combinații mai bune de taste, dar și alte avantaje, scriu cei de la WhatsApp pe blogul lor. Iar instalarea este o joacă.

Aplicațiile ocupă doar 51 sau 61 de megabytes, putând fi descărcate și instalate rapid. La prima rulare aplicația va prezenta un cod de tip QR. Pentru a sincroniza funcționarea aplicațiilor de pe desktop și telefon trebuie să deschideți aplicația pe telefon și să accesați secțiunea de setări, ramura WhatsApp Web, după care camera telefonului trebuie să fie îndreptată către ecranul calculatorului. Cei care accesează WhatsApp de la locul de muncă se vor bucura de faptul că aplicația poate fi instalată pe calculator și fără a avea drepturi de administrator.

http://www.n-tv.de/technik/Whatsapp-gibts-jetzt-als-Desktop-App-article17666521.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2