Whatsapp introduce mesagerie video pentru toată lumea

whatsapp-videotelefonie

Whatsapp va introduce în zilele următoare telefonie video pentru toată lumea. Toate apelurile video vor fi criptate, dar există un detaliu de care trebuie să ținem cont.

Serviciul de mesaje scurte al celor de la Facebook, Whatsapp, își dezvoltă oferta prin apeluri video. În următoarele zile toți utilizatorii vor avea acces la noua funcție, anunță Whatsapp într-o postare pe blog. Noua funcție va fi disponibilă pentru Android, iOS și Windows Phone.

Odată cu noua funcție Whatsapp pătrunde în concurența aplicațiilor pentru videotelefonie. Pe lângă pionieri precum Skype, care aparține între timp de Microsoft, Google a lansat recent aplicație Google Duo. Messenger Wire a introdus funcția de apeluri video încă din primăvară. Introducerea de mesagerie video elimină în mare parte necesitatea de aplicații de la terți, cu toate acestea există un detaliu important: apeluri video în grup nu vor fi disponibile pentru moment.

Whatsapp, care pe lângă Germania este reprezentat puternic și în țări în curs de dezvoltare sau emergente, vrea să puncteze printr-o abordare nouă. Compania a declarat în postarea sa de pe blog că se dorește ca funcția să devină disponibilă pentru toată lumea, nu doar pentru cei care își permit să cumpere telefoane scumpe, sau care trăiesc în țări cu rețele de date mobile extrem de dezvoltate.

http://www.n-tv.de/technik/Whatsapp-bringt-Videochats-fuer-alle-article19092751.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 35