WhatsApp pe PC

Whatsapp-PC-Smartphone

WhatsApp pe PC

De acum este posibil să utilizați WhatsApp chiar și pe PC, dar numai sub două condiții.

Cu cea mai nouă versiune a aplicației lor, cei de la WhatsApp au livrat și un client web prin care este posibil să se folosească aplicația de messenger pe PC. În principiu este foarte simplu de utilizat, dar numai cu condiția să se folosească un browser Google Chrome și de asemenea smartphone-ul să fie pornit și conectat la internet.

Pentru a lega dispozitivul mobil de computer se deschide în browser adresa https://web.whatsapp.com. Acolo va fi afișat un cod QR care trebuie scanat cu telefonul mobil. Astfel se ajunge în setările WhatsApp de unde se poate selecta WhatsApp Web iar cu camera foto a telefonului mobil se scanează codul de pe ecranul monitorului.

Asta înseamnă că în decurs de câteva secunde contactele ajung în browser și în fereastra de chat. Acum este posibil să comunici de pe ecranul calculatorului sau să folosești alternativ browser-ul și ecranul telefonului. Dar întreg traficul de date va fi rulat prin telefon, iar conținutul este sincronizat permanent cu clientul web.

Cuplarea funcționează cu aplicațiile actuale pentru Android , Windows Phone și BlackBerry. Utilizatorii de iPhone, cu toate acestea, sunt pentru început excluși. Pe blogul WhatsApp s-a postat că cel puțin pentru moment este imposibilă dezvoltarea unui client web pentru utilizatorii iOS deoarece pe platforma Apple există limitări.

http://www.n-tv.de/technik/Whatsapp-am-PC-so-gehts-article14372056.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62