Whatsapp va deveni mai șic și mai rapid

6fdf794e28c523d3f1f387612384b86d

O actualizare pentru WhatsApp aduce noutăți practice pentru iOS, de care se vor bucura nu doar fanii de Emoji sau amatorii de filmări. Utilizatorii de Android se uitau până acum cu invidie. Ei au însă un avantaj în contextul debutului Jocurilor Olimpice.

Utilizatorii de iPhone și proprietarii de smartphone-uri cu sistem de operare Android sunt obișnuiți să nu beneficieze de aceleași funcții, chiar dacă folosesc exact aceeași aplicație. Nu doar designul aplicației este adesea diferit la iOS față de Android, dar și opțiunile și funcționalitatea se diferențiază semnificativ între cele două platforme. Pregnantă este această diferență în special în cazul aplicațiilor, care încearcă să comunice peste granițele impuse de cele două sisteme de operare. Va sosi curând o actualizare, dar pe care o vor primi prima dată utilzatorii de iPhone.

Cu versiunea 2.16.7, Whatsapp aduce tuturor utilizatorilor cu dispozitive iOS câteva mici, dar atrăgătoare noutăți. Cea mai vizibilă este apariția de Emoji. Acestea sunt afișate la dimensiuni semnificativ mai mari decât înainte. Astfel ele sunt mai atrăgătoare și transmite mult mai clar emoțiile dorite. Unele emoji-uri detaliate pot fi acum admirate în toată splendoarea lor.

Până acum doar inima roșie era prezentată la scară. Popularul simbol al iubirii bate ușor atunci când este trimis pe chat. Cu noua versiune inima este afișată în dimensiune ceva mai mică, iar toate celelalte se pot vedea în mărime normală, dar numai când se trimite un singur simbol odată.

Cine vrea să aducă puțină ordine în haosul format de multitudinea de mesaje și grupuri de chat va primi, odată cu noua versiune a aplicației, posibilitatea de a arhiva simultan mai multe conversații, de a le șterge sau de a le marca ca fiind citite.

http://www.n-tv.de/technik/Whatsapp-wird-schicker-und-schneller-article18284886.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5