WINDOWS GRATIS

  • 2014-04-02T185544Z-1705696624-GM1EA4307RR01-RTRMADP-3-USA-MICROSOFT-WINDOWSWindows gratis

Microsft ia o decizie importantă în cursa pentru supremație pe piața de smartphone-uri și tablete. Producătorii vor putea utiliza pe viitor sistemul de operare Windows în mod gratuit. Pentru concernul software această decizie este echivalentul unei revoluții.

 

Microsoft face un break în lupta sa pentru cotă de piață în sectorul telefoniei mobile, printr-o schimbare radicală în modul de a face afaceri. Producătorii de smartphone-uri sau computere de dimensiuni mici vor putea instala gratuit pe viitor sistemul de operare Windows. Declarația aparține managerului Microsoft Terry Myerson la târgul dezvoltatorilor din San Francisco. Noul regulament se aplicaă pentru smartphone și tablete cu o dimensiune a ecranului mai mică de 9 inch. Speranța este de a face sistemul de operare Windows cât mai popular, iar prin noua decizie, acesta va putea fi oferit chiar și pe dispozitive mai ietine.

 

Încă din primele zile ale companiei Microsoft, filozofia de afaceri a lui Bill Gates a fost că, utilizatorul trebuie să plătească pentru a putea folosi software-ul. Această filozofie a adus companiei profituri de miliarde de dolari în ultimele patru decenii. Este posibil că Microsoft a luat această decizie ca urmare a distanței tot mai mari dintre ei și concurență, având în vedere că anul trecut peste 3 sferturi dintre smartphone-uri au fost livrate cu sistem de operare Android.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Microsoft-verschenkt-mobiles-Windows-article12591306.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 30