Winterkorn restructurează concernul VW

58061412

Winterkorn restructurează concernul VW

Chestiunea puterii de la Volkswagen s-a rezolvat. Calea este liberă acum pentru directorul executiv Winterkorn să își pună în aplicare ideile sale despre reforma structurii birocratice a conducerii. Acum el își prezintă planurile.

După ce a câștigat lupta pentru putere de la vârful conducerii Volkswagen, Martin Winterkorn începe restructurarea de management a producătorului de automobile. Winterkorn a propus forțelor de conducere VW o nouă structură la întâlnirea internă a managerilor de joi seara de la Wolfsburg.

Winterkorn a declarat că ei trebuie să devină mai rapizi, mai eficienți și mai agili. Motivul este reprezentat de provocări precum digitalizare și conducere autonomă. Compania a declarat că șeful VW a convocat scurt managerii pentru a le da o perspectivă asupra câtorva subiecte de viitor. Dar detalii nu au fost acordate.

În același timp Volkswagen a anunțat investiții de un miliard în Spania. La adunarea generală a acționarilor de marți Winterkorn a anunțat, după lupta sa pentru putere cu între timp exilatul Ferdinand Piëch cum stau afacerile zilnice de la centru. În viitorul apropiat sunt așteptate și schimbări de personal, pe care VW să le poată efectua și din punct de vedere al personalului angajat, dar și din punct de vedere al structurii acestuia. Un subiect fierbinte este descentralizarea sarcinilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Winterkorn-baut-VW-Konzern-um-article15070141.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 35