WLAN în fiecare ICE până la sfârșitul anului

808aec5446e2f74c35f034bf101c188f

După ce Deutsche Bahn s-a lăudat că va oferi pasagerilor săi WLAN gratuit din anul 2017, acum compania feroviară germană stabilește un obiectiv și mai ambițios. Cel târziu la finalul anului 2016 toate trenurile ICE vor oferi clienților navigare nelimitată pe internet. Asta prevede un acord între guvernul federal, Deutsche Bahn și industrie.

Călătorii din trenurile germane vor beneficia de WLAN gratuit pe toate trenurile ICE, chiar și cei ce călătoresc la clasa a doua. Acest lucru este prevăzut într-un acord al guvernului federal cu Deutsche Bahn și reprezentanții industriei feroviare, care a fost semnat la Berlin. Ministrul federal al transporturilor, Alexander Dobrindt, a anunțat o “revoluție a mobilității digitale” care se petrece pe căile ferate germane, care contribuie de asemenea la dezvoltarea tehnologiilor de securitate, la dezvoltarea cercetării în domeniu și multe altele.

Calea ferată poate deveni mijlocul de transport al erei digitale, pe lângă locul de muncă și locuința, poate deveni un loc suplimentar unde oamenii să poată munci și să comunice nestingheriți, subliniază Dobrindt. Deutsche Bahn și-a exprimat la începutul acestui an îndoielile cu privire la posibilitate de a oferi acces la internet fără fir până la sfârșitul anului. În luna februarie s-a mai spus că poate vor există câteva trenuri ICE care să ofere acces gratuit și nelimitat la WLAN din anul 2017. La clasa întâi din trenurile ICE serviciul WLAN este inclus încă din luna decembrie 2014.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-WLAN-in-allen-ICE-noch-in-diesem-Jahr-article18013196.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 71