WOW PLEXUS

Mediul de lucru la Plexus Oradea

Un birou colorat cu aer high tech: cum se lucreaza la Plexus Oradea
Producatorul american de componente electronice Plexus a hotarat in 2011 sa se mute dintr-un spatiu inchiriat in propria cladire -Euro Business Park din Oradea, spatiu care cuprinde fabrica, zona de depozitare, dar si birourile.Lisa Gladstone, market communications specialist – EMEA- in cadrul Plexus ne-a prezentat birourile companiei pentru care lucreaza 320 de angajati.

Birou Plexus Oradea

Cladirea in care este amplasat sediul americanilor de la Plexus are o suprafata totala de peste 27.000 mp din care zona de productie acopera aproape 13.000 mp, iar birourile se intind pe circa 7.300 mp, cu 6.300 mp de open space. In Euro Business Park se afla si spatiile de depozitare ale companiei.Biroul companiei este unul luminos, care abunda in zone de meeting si relaxare.

Plexus Oradea

“Avem 21 de sali de sedinta, 17 birouri manageriale si 5 sali de training care sunt folosite pentru a acomoda intalniri cu clienti sau intalniri interne ale Plexus. In plus, avem si cateva sali de interviu mai mici”, spune Lisa Gladstone.

Sediul cuprinde si o cafetarie impartita in zone cu diverse stiluri pentru a oferi un mediu de lucru relaxant pentru angajati. “Avem in plus si o zona amenajata afara, pentru zilele in care vremea este frumoasa”, a completat Gladstone.

Plexus Oradea

Pe langa zona de cafeteria, in biroul din Oradea al Plexus exista si zone de relaxare unde angajatii se pot opri pentru a servi un ceai sau o cafea sau zone de lucru informale.“Conceptul de design si-a propus sa creeze un spatiu de lucru modern si fresh care sa incurajeze interactiunea prin spatiul deschis. Flexibilitatea este cheia, iar abilitatea de a creste sau micsora grupurile de lucru poate fi obtinuta usor prin conceptul de spatiu de lucru modular”, a mai spus Gladstone.

Amenajarea birourilor Plexus din Oradea a avut in centru ideea sublinierii faptului ca Plexus este o companie de tehnologie.

Plexus Oradea

“Cand am abordat conceptul de design, am pornit de la viziunea clientului ca toata lumea care intra in sediul lor de doua etaje trebuie sa simta imediat ca Plexus este o companie de tehnologie. In plus, era necesar sa cream un mediu atractiv pentru profesionisti, pe o piata pe care exista competitie semnificativa in retentia angajatilor tehnici”, spun oficialii COS, compania care s-a ocupat de amenajarea biroului Plexus.

“Am propus un design de birou contemporan cu un aer high tech, separat in doua arii distinctive: zona de lucru pentru angajati si zona pentru clienti. Open space-ul arata foarte spatios si hi-tech, datorita alegerii de materiale si culori folosite pentru posturile de lucru: alb si gri pentru pereti si mobilier, cu accente de culoare albastra si rosie”, au adaugat oficialii COS.

Plexus Oradea

In prima faza, COS a intrat in proiect ca subcontractori de fit-out pentru GSE Group, compania responsabila de constructia cladirii pentru Plexus.“GSE ne-a facut apoi legatura cu Plexus, ca potential furnizor de design si mobilier de birou. Am dedicat un manager de echipa local, responsabil pentru coordonarea a 150 de oameni, in calitate de subcontractor pentru COS. Majoritatea materialelor de constructie le-am importat direct din Germania, Franta sau Republica Ceha”, au mai spus oficialii COS.

PRELUARE WS

================================================================================================

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy…………….Sotul unei blonde se intoarce din deplasare si gaseste in pat un tip gol. Deschide dulapul si da de sotia blonda: – De cate ori sa-ti spun? El trebuie sa se ascunda, nu tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 5