wrestling in jos

_74914207_021824083-1

Acţiunile WWE scad
Acțiunile companiei de divertisment wrestling WWE SUA au scazut cu aproape 50 %, datorită unei afaceri renegociate cu reţeaua de cablu TV, care nu a reușit să impresioneze investitori.

Firma remarcată pentru faimoasele sale spectacole, cum ar fi Friday Night Smackdown și Monday Night Raw, a semnat, joi, un contract pe ” multi- ani ” , cu reteaua de cablu TV, NBCUniversal, din SUA . Însă, analistii spun ca ” vizibilitatea limitată” a rețelei îngrijorează părțile interesate. WWE făcut 106 milioane de dolari, în venituri din drepturi de televiziune pe piața internă în 2013.

Actiunile companiei au scazut cu peste 47 % vineri, stergând sute de milioane de dolari din valoarea sa pe piaţă. WWE, care vine de la World Wrestling Entertainment, a lansat recent reţeaua WWE , un 24/7 canale de streaming on-line, în încercarea de a înlocui telespectatorilor reţeaua de cablu pierdută şi la cererea acestora.
Analiștii și-au exprimat de asemenea, îndoieli cu privire la potențialul de câștiguri al acordului de difuzare reînnoit cu NBC . Presedinte si seful companiei, Vince McMahon, a lansat o declarație spunând că afacerea ar fi un ” fundament pentru creșterea pe termen lung, care continuă să transforme afacerea noastră în anii următori ” . O mare parte din conținutul WWE transmis în direct, compania susține că este ” DVR – proof ” . Programale WWE sunt difuzate în peste 150 de țări și 30 de limbi.

http://www.bbc.com/news/business-27444584

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 56