xbox mai ieftin

Xbox-high_2737538b

Microsoft oferă Xbox One fără Kinect
Microsoft a anunțat că va oferi, din 9 iunie, o versiune la preț redus a consolei Xbox One fără controlerul Kinect. Xbox One costă în prezent 429 lire sterline în Marea Britanie, va fi disponibil la un preț redus de £ 349 , fara Kinect. Versiunea cu pretul redus, va oferi acces la jocuri, cum ar fi Titanfall, Call of Duty : fantome, Forza Motorsport 5 și Dead Rising 3, precum și aplicații de divertisment, cum ar fi Twitch, YouTube și Netflix .

Microsoft a declarat că jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a profita de caracteristicile unice ale Xbox One, inclusiv capacitatea de a obține invitaţii joc în timp ce vizionează TV , comutarea între jocuri și aplicații de divertisment , vizionarea emisiunilor Twitch, și încărcarea momentelor de jocuri preferate.

Microsoft a anuntat de asemenea, planuri de a face aplicații de divertisment gratuit pentru toți jucătorii. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu vor mai avea nevoie să fie membri un Xbox Live Gold, pentru a accesa servicii precum Netflix. Cu toate acestea, membrii Xbox Live Golden vor avea beneficii suplimentare, cum ar fi jocuri gratuite si reduceri exclusive.
http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/Xbox/10828306/Microsoft-to-offer-Xbox-One-without-Kinect.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 12