Xbox Originals

halo-computerspiele-egoshooter-ballerspiele
• Xbox Originals
Teleciziune în stil “Halo”. Microsoft a lansat o nouă ofertă media pentru clienții Xbox. Grupul ia ca model succesul unui concurent.

Microsoft vrea să aibe puțin din succesul Apple, care a câștigat o mulțime de bani cu oferta mass-media iTunes. În iTunes utilizatorii pot descărca și consuma filme, seriale și muzică. Microsoft a anunțat dezvoltarea a douăsprezece noi formate de divertisment, inclusiv seriale de televiziune, documentare și evenimente live. Proiectul numit “Xbox Originals” ar trebui să pornească în luna iunie și va sta la dispoziția utilizatorilor de console pentru jocuri precum Xbox 360, Xbox One și alte dispozitive Microsoft.

Ar trebui să existe deja o serie televizată live-action bazată pe first-person shooter-ul Halo și este produsă de câștigătorul premiului Oscar, Steven Spielberg. Aces lucru a fost anunțat de companie încă de anul trecut. Acum aceasta a mai anunțat un alt proiect Halo ce îl include pe cunoscutul producător Ridley Scott. Rămâne de văzut cum se va prezenta acest “digital feature”.

În plus, compania mai lucrează la un thriller detectiv numit “Machine Gun”, bazat pe romanul cu același nume al lui Warren Ellis, un serial de comedie, precum și o dramă science-fiction cu titlul “Oamenii”. Pentru relaity-TV-ul “Every Street United” protagoniști vor fi foștile staruri fotbalistice Thierry Henry și Edgar Davis, aflați în căutare de noi tineri talentați.

Microsoft dorește prin prodUcția de conținut propriu să își extindă publicul. Fiecare dintre formatele media conține caracteristici interactive, care sunt adaptate la nevoile comunității de jocuri, spune compania. Xbox ar trebui să fie sistemul de divertisment all-in-one pentru tuilizatorii săi.

http://www.sueddeutsche.de/digital/neuer-mediendienst-microsoft-zeigt-eigene-tv-shows-auf-xbox-1.1946258

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 62