Xiaomi îşi va vinde smartphone-urile şi în Rusia și Brazilia în 2015

ceo-lei-jun-shows-off-xiaomi-mi-note

Xiaomi îşi va vinde smartphone-urile şi în Rusia și Brazilia în 2015

Xiaomi îşi va lansa gama de smartphone-uri în Brazilia și Rusia, în următoarele 12 luni, împreună cu alte piețe emergente. Producătorul chinezesc de smartphone-uri, care a devenit al treilea cel mai mare din lume în al treilea trimestru din 2014, îşi va lansa doar smartphone-ul emblematic în 2015, Mi Note cu ecran mare, afirmând că Brazilia și Rusia vor fi printre țările în care va lansa modelul în acest.

Xiaomi a declarat anterior că aceste două țări au fost piețele țintă potențiale, dar într-un interviu anterior cu Wall Street Journal în urma lansării Mi Note la un eveniment de la Beijing, președintele Xiaomi, Bin Lin a confirmat extinderea, adăugând că sunt luate în vizor şi alte pieţe.
Xiaomi vinde în prezent smartphone-uri in doar sapte ţări: China, India, Singapore, Malaezia, Filipine, Indonezia și India. În luna aprilie compania a declarat că se va extinde spre Thailanda și Mexic, precum și Brazilia și Rusia în 2014, însă nu a reuşit încă să facă acest lucru.

Xiaomi a vândut 61 milioane de smartphone-uri de-a lungul anului 2014, de la 18,7 milioane în 2013 și are ambiții mari, anunțând că vrea să devină “cea mai mare companie de telefonie din lume”.

http://www.ibtimes.co.uk/xiaomi-sell-smartphones-russia-brazil-2015-1483670

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =