Yahoo inchide site-ul de streaming video

_87119477_hi030499869Yahoo a închis site-ul de streaming video, Yahoo Screen, deoarece nu a reușit să atraga vizitatori. Închiderea face parte din eforturile companiei de a reduce costurile, in timp ce directorul executiv Marissa Mayer a incercat să-l faca profitabil. Mayer a reproiectat Yahoo Screen în urmă cu 16 luni făcandu-l un concurent pentru YouTube și Netflix și mai accesibil pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Yahoo va răspândi acum conținuturile video pe pagina web.

Yahoo a luptat ani de zile pentru a transforma milioanele de vizitatori în fluxuri de venituri sigure. In luna decembrie, compania a anunțat că nu va vinde participatia in firma chineză de e-commerce Alibaba- un plan al directorului executiv care a fost intens urmărit public.

În schimb, Yahoo intentioneaza sa separe activitatea sa de bază de internet, de la alte linii de business, făcând-o într-o companie separata.

Mayer a declarat că Yahoo a luat aceste măsuri pentru a “se concentra pe prioritate”, în scopul de a “crește profitabilitatea”. Mai multe detalii despre divizare sunt asteptate la sfârșitul lunii ianuarie.

http://www.bbc.com/news/business-35238505

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 9