Yahoo vrea să se alăture Snapchat

Snapchat-lockt-mit-selbstaufloesenden-Fotos-vor-allem-junge-Nutzer-an

Yahoo vrea să se alăture Snapchat
Ideea că imaginile pot dispărea singure să valoreze chiar 10 miliarde de dolari? Șefa Yahoo, Mayer, crede în acest lucru. Se vorbește că ea ar vrea să cumpere serviciul foto Snapchat, în ciuda acestei evaluări.

Grupul de internet Yahoo vrea să participe conform rapoartelor din mass media la Snapchat. Serviciul de fotografie este evaluat în prezent la 10 miliarde de dolari. Wall Street Journal și serviciul financiar Bloomberg au raportat informația noaptea trecută. Snapchat atrage cea mai mare parte din utilizatorii tineri datorită fotografiilor care dispar singure.

Yahoo ar investi până la 20 de milioane, spune una din sursele Wall Street Journal. Care ar corespunde la aproximaiv 0,2% din evaluarea menționată. La Snapchat se pot trimite fotografii altor utilizatori care dispar din fața privitorului în câteva secunde. Aplicația are în jur de 100 de milioane de utilizatori. Facebook a încercat în urmă cu aproape un an să achiziționeze aplicația, conform rapoartelor mass-media, pentru suma de 3 miliarde de dolari. Dar fondatorii au respins ideea.

Yahoo are sute de milioane de clienți pentru serviciile sale de E-Mail, dar veteranul internetului este încă la început în privința veniturilor sale din publicitate. Șefa Yahoo a pornit o campanie de achiziții pentru a atrage utilizatori mai tineri. Prin urmare, ea a cumpărat printre altele platforma de blog Tumblr. Un accent se pune în continuare pe serviciile de Smartphone. Vineri a mai fost cunoscută astfel achiziția platformei de chat MessageMe. Prețul a fost de sub 12 milioane de dolari, spune Bloomberg.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Yahoo-will-bei-Snapchat-einsteigen-article13721636.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31