YARIS INAPOI

  • DownloadedFileToyota și milioane de piese defecte

Seria de greșeli nu se oprește. Producătorul japonez Toyota urmează să convoace aproximativ 1 milion de autovehicule la nivel mondial. În Germania sunt afectate 92.000 de mașini. Este o altă veste proastă pentru companie.

 

O nouă rechemare în masă la Toyota. Proucătorul japonez a ordonat ca 6,4 milioane de autovehicule să fie rechemate la nivel mondial înapoi în ateliere. Retragerea afectează 27 de modele ale brandului de bază, după cum a anunțat Toyota. De asemenea, afectate mai sunt și alte două modele ce aparțin altor mărci. În Germania sunt afectate în total 92.338 de autovehicule individuale, conform anunțului Toyota. Un total de 6.760.000 de componente individuale sunt afectate de acest defect, dar pe unele mașini sunt montate mai mult decât o singură componentă. Prin urmare, cifra totală de autovehicule ce trebuiesc să treacă prin service se ridică la 6.390.000.

 

Toyota spune că în subcompactele Yaris și Urban Cruiser ce au fost produse între ianuarie 2005 și august 2010 ar putea exista probleme cu șinele scaunelor sau cu un punct de fixare al coloanei de direcție. De asemenea, modelele RAV 4 SUV și Hilux pick-up produse între iunie 2004 și decembrie 2010 ar putea avea probleme cu cablajul. Nu au existat însă accidente care să aibe legătură cu retragerea. Cu toate acestea, două mașini au luat foc.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Toyota-verbaute-Millionen-defekter-Teile-article12623851.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 59