Yoga are potențial terapeutic

Yoga este disponibilă într-o varietate de tipuri. Învățăturile antice care includ mișcări și elemente spirituale originare din India au rolul de a conecta între ele corpul, mintea și sufletul. Din ce în ce mai mulți oameni sunt încântați să practice această activitate. Cum funcționează în cazul durerilor sau stresului mental, ne spune pe scurt un expert.

Inspiră, Întinde, Expiră: Yoga de orice fel găsește tot mai mulți adepți în ultimii ani. În prezent aproape 16 milioane de oameni din Germania practică Yoga în mod regulat sau își doresc să se apuce, explică Holger Cramer. Psihologul este șeful de cercetare la Departamentul de Naturopatie și Medicină Integrativă din Essen-Mitte și a promovat Yoga încă din 2012, pentru beneficiile sale în cazul durerilor cronice de gât. Oamenii sunt atrași cel mai mult de Yoga datorită efectelor sale benefice pentru sănătate, explică Cramer, care a evaluat rezultatele științifice din peste 300 de studii.

Cramer clasifică Yoga ca o terapie eficientă și preventivă. Chiar și anumite case de asigurări de sănătate din Germania au făcut același lucru. Vechea doctrină indiană pentru mișcare și vindecare spirituală are efecte pozitive asupra diferitelor neplăceri. După cum arată datele științifice, s-a dovedit că persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, dureri cronice sau probleme de sănătate mintală au beneficiat de pe urma acestor practici.

Yoga, care are rolul de a conecta corpul, mintea și sufletul, nu constă doar în adoptarea a diferite poziții, ci și practicarea diverselor tehnici de respirație și concentrare și meditație. În consecință, există multe tipuri diferite de Yoga care acordă o atenție diferită diverselor aspecte.

Asemenea aspecte diferite au un efect benefic asupra bolilor. Pentru pacienții hipertensivi, toate exercițiile de respirație au o importanță deosebită. Aparent, exercițiile numite pranayama au o influență directă asupra mecanismelor proprii ale organismelor, care ameliorează efectele stresului cronic.

https://www.n-tv.de/wissen/Yoga-hat-therapeutisches-Potenzial-article20200567.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 46