Youtube se gândește la un model de abonament

gibt-es-bald-eine-werbefreie-variante-von-youtube

Youtube se gândește la un model de abonament

Videoplatforma celor de la Google, Youtube, face planuri pentru un serviciu pe bază de abonament, unde nu se afișează reclame. Sunt utilizatori care sunt pregătiți să plătească bani pentru a nu vedea clipuri publicitare, spune șefa Youtube, Susan Wojcicki la deschiderea unei conferințe tehnologice denumită Recode. Aceasta mai spune că astfel dă o alternativă de alegere utilizatorilor. Deja este bine cunoscut că Youtube lucrează la un abonament pentru muzică.

La Youtube se difuzează clipuri de reclamă la începutul unui material video, pe care utilizatorul le poate urmări. În mod tipic utilizatorul poate renunța la reclamă după câteva secunde. Google consideră a fi importante afacerile cu publicitate de pe platforma Youtube. După informațiile oferite de cercetătorii de piață eMarketer, câștigurile anului precedent s-au ridicat la 5,6 miliarde de dolari.

Iar între timp, jumătate din auditorii platformei utilizează dispozitive mobile, spune Wojcicki. Timpul total al clipurilor video vizionate sporește anual cu 50%.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/youtube-denkt-ueber-abo-modell-ohne-werbung-nach-13234113.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 72