Zalando, bucurie la bursă

3kwm1551

Zalando, bucurie la bursă
Retailerul de modă Zalando a lansat mai multe detalii despre oferta publică inițială. Prin urmare, va fi nevoie de puțin mai puțini bani decât era de așteptat. Doar 633 de milioane de euro. Acțiunile au început să fie disponibile odată ziua de joi.

Retailerul online de modă Zalando vrea să ia până la 633 milioane de euro în listarea sa la bursă. Intervalul de preț pentru acțiuni a fost stabilită începând de la 18 euro, până la un maxim de 22,50 euro, după cum anunță chiar compania. Investitorilor privați le vor fi oferite acțiunile începând cu ziua de joi.

Prin urmare, volumul de emisiune va include o opțiune de alocare pentru băncile de susținere între 507 milioane și 633 milioane de euro. În listarea publică ar trebui pe această bază ca 11,3% din companie să fie plasată în piață. Acest lucru ar duce întreaga companie la o valoare extrapolată de până la 5,6 miliarde de euro. Anterior, s-a vorbit în rapoartele mass-media de venituri ale Zalando Peile de până la 750 de milioane de euro. Compania a declarat miercuri, pentru prima dată, că volumul IPO-ului se va situa între 441 și 551 milioane de euro.

Foștii acționari ai Zalando nu doresc să se desparte de acțiuni la acest IPO. Vor fi oferite în total 24.476.223 de acțiuni, la care se mai adaugă alte 2.671.433 pentru supra-alocare. Zalando și-a anunțat listarea publică încă de la începutul lunii septembrie a acestui an.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Zalando-will-weniger-einnehmen-article13629381.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 87