Zalando încearcă livrarea în aceeași zi

imago60883994h

Zalando încearcă livrarea în aceeași zi

Comanzi înainte de masă și seara primești pachetul acasă: Zalando vrea să facă acest lucru posibil. Comerciantul online de modă testează serviciul la Berlin și Köln. Iar inițial acesta va fi gratuit.

Comerciantul online de modă, Zalando, testează livrarea de pachete în aceeași zi. O purtătoare de cuvânt a companiei a confirmat un raport din presă potrivit căruia va fi demarat în luna septembrie un proiect pilot corespunzător pentru Berlin și Köln. Clienți selecționați își vor primi deja seara pachetele comandate în aceeași zi de dimineață.

Serviciul va fi potrivit ziarului oferit inițial fără nici un fel de costuri. Dacă oferta va primi încurajare din partea clienților, atunci Zalando va integra în următoarele luni livrarea rapidă ca o opțiune standard în oferta sa, după cum spune șeful de pe logistică al companiei, David Schröder.

De asemenea în cazul unui succes programul va fi extins și la alte orașe. Zalando are în vedere, potrivit lui Schröder, în special orașele mari și regiunile dens populate, precum zona ținutului Ruhr.

Compania listată la bursă construiește potrivit ziarului o rețea logistică de nivel european. Toamna anului următor în localitatea Lahr din Baden-Wurttemberg va exista un depozit de 100.000 de metri pătrați care va prelua activitățile de testare. De multă vreme Zalando deține locații logistice în localitățile Erfurt, Mönchengladbach sau Brieselang, Brandenburg.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Zalando-macht-den-Versuch-article15953971.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 23 =