Zalando nu ne dă pe spate

die-zalando-vorstaende-david-schneider-robert-gentz-und-rubin-ritter-von-links-nach-rechts-packen-vor-dem-eingang-der-frankfurter-boerse-paeckchen-fuer-passanten

Zalando nu ne dă pe spate
La o săptămână după oferta publică inițială înregistrările nu sunt deloc spectaculoase. Acțiunile Zalando și Rocket Internet s-au situat, în afara unei singure zile, sub nivelul lor de emisiune. Experții caută acum motive.

Este prima săptămână de Bursă și este plină de dezamăgiri pentru acțiunile Zalando și Rocket Internet. Mai departe tot în jos merg astăzi cursurile celor doi noi veniți care la mijlocul săptămânii trecute și-au început aventura lor. Ambele titluri nu au încă o zi în care să fi încheiat pe plus.

Hârtiile comerciantului online Zalando pierde aproximativ doi la sută și ajunge la prețul de 17,15 euro miercuri și astfel pierde peste 20% din IPO. Titlutile start-up-ului Rocket Internet pierd 1,2% și ajung la prețul de 32,67 euro, astfel pierzând aproape 24% din prețul de IPO.

Cu această performanță slabă acelor două titluri de valoare se confirmă scepticismul brokerului Dirk Muller, ce a fost exprimat înaintea listării la bursă a celor două companii. Mai ales companie Rocket Internet de la Berlin, care a insuflat viață brandului Zalando, s-a văzut criticată de Muller.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Zalando-rockt-einfach-nicht-article13741991.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 6