Zalando preia “Bread & Butter”

54088069

Zalando preia “Bread & Butter”

Ușurare în autoproclamata capitală germană a modei: Târgul de modă “Bread & Butter” rămâne la Berlin. Comerciantul online Zalando preia compania insolventă Show și vrea să o facă și mai mare.

Zalando este acum și administrator de târg: Comerciantul online de modă a preluat compania insolventă Streetwear-Schau Bread & Butter. Ei prezintă de două ori pe an îmbrăcăminte de cu toate zilele în aeroportul berlinez Tempelhof.

Cu un nou concept târgul ar trebui ca pe viitor să dea prioritate consumatorilor în loc de direcția de până acum de orientare către comerț, spune un purtător de cuvânt al Zalando. Nu se spune însă ce rol vor juca propriile mărci ale comerciantului online.

Zalando a crescut rapid de la înființarea sa în anul 2008 și a scris anul trecut pentru prima dată cifre pozitive. La nivel național, compania deține peste 8000 de angajați, din care 3500 la Berlin.

Achiziționarea Bread & Butter a fost perfectată weekendul trecut, declară un purtător de cuvânt. Acesta este un angajament clar al afacerilor din Berlin. Însă se păstrează tăcerea privind prețul de cumpărare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Zalando-uebernimmt-Bread-Butter-article15258886.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 87 =