Zâmbetul dimineții! La o casa de la tara

La o casa de la tara locuiau 2 soti si cei trei fii ai lor. Intr-o dimineata sotia se trezeste si cand se uita pe geam vede singura vaca a familiei moarta pe camp. Inebunita de gandul ca nu mai are cu ce sa isi hraneasca familia, se spanzura. La scurt timp intra sotul in camera si o gaseste moarta. Intr-un moment de disiperare, scoate o pusca dintr-un dulap si isi trage un glonte in cap. Fiul cel mare vine de la munca si gasind vaca si parintii morti se hotaraste sa se inece in rau. Dar cand ajunge acolo gaseste o sirena:
-Stiu ce s-a intamplat si ce vrei sa faci. Pot sa ii inviez pe toti dar trebuie sa faci dragoste cu mine de 5 ori la rand. Dar daca nu ma satisfaci, te inec.
Baiatul accepta dar dupa 4 partide nu mai poate.
Cand fiul mijlociu descopera ce s-a intamplat acasa, se duce si el sa se inece. La rau gaseste sirena, care ii spuse ca daca face sex cu ea de 10 ori la rand, totul va reveni la normal. Dupa 7 partide salbatice, baiatul moare inecat de sirena nimfomana.
Se trezeste si baiatul cel mic: vaca moarta, parintii morti, fratii sai i-ai de unde nu-s asa ca se duce si el sa se inece. La rau aceeasi sirena:
-Daca faci sex cu mine de 15 ori la rand voi face totul sa revina la normal.
-Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori.
-Hmmm, mai bine de 25 zise sirena.
-Lasa, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat.
-Ok . Daca faci dragoste de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal.
Sta putin baiatul si se gandeste apoi o intreba pe sirena:
– Ia stai oleaca . De unde stiu eu ca dupa 30 de partide nu mori si tu cum a murit vaca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 10