Zambetul zilei! Doi pescari

hqdefault

Doi pescari pluteau la intamplare pe un lac, din cauza unei probleme la motorul barcii. In timp ce cotrobaiau prin rezervele pe care le mai aveau, gasesc accidental o lampa. Sperand sa fie o lampa fermecata, incepe sa o frece cu energie, cu gandul ca ar putea produce aparitia unui duh magic, fermecat. Spre surprinderea lor absoluta, un duh chiar isi facu aparitia din lampa, spunand insa ca nu le poate indeplini cele 3 dorinte standard, ci doar una, asa ca ar trebui sa fie foarte chibzuiti in ceea ce priveste dorinta.

Fara sa se gandeasca prea mult, primul om ceru dintr-o rasuflare ca toata apa din ocean sa se transforme in bere. Cu o bataie din palma asurzitoare, duhul transforma toata apa din ocean in cea mai buna bere pe care a gustat-o vreodata o limba de muritor.

Totodata, cu aceeasi bataie de palme, duhul a si disparut, lasandu-i pe cei doi intr-o liniste absoluta, intrerupta doar de clinchetul berii ce le tinea barca la suprafata, facandu-i pe acestia sa contempleze din nou la situatia in care se afla.

Al doilea om il priveste cu dezgust pe cel caruia dorinta i-a fost indeplinita, si dupa cateva secunde de tensiune maxima, ii spune: ?Bravo, idiotule! Acum trebuie sa facem pipi in barca!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81