Zambetul zilei! Se pune la cale un experiment epocal

s560x316_Ceai_verde

Se pune la cale un experiment epocal

Se pune la cale un experiment epocal : ce fac 100 de barbatzi lasatzi singuri pe o insula izolata, numai cu o femeie si in paralel, ce fac 100 de femei lasate pe o insula izolata , cu un singur barbat.

Dupa o luna, este vizitata intai insula pe care se aflau cei 100 de barbati. Toata lumea se asteapta la scandaluri, maceluri, batalii. Da’ de unde ! Liniste, o atmosfera idilica, doamna statea intinsa pe un pat plin cu flori parfumate, servita de un manechin, manechiurist, pedichiurist si un coafor, plus vreo cativa altii care ii faceau vant cu frunze de palmier ca sa nu se incalzeasca.

Apare inca un tip cu o cafea, dar se impiedica si o varsa peste femeie. Pe loc, aceasta il chema pe unul care facea munca de contabil :
– Pe ce loc e domnul ?
– Aaa… 19!
– Perfect, trece-l ultimul!

Inca bulversati de evolutia situatiei, se duc si pe insula celor 100 de femei, unde asteptau sa gaseasca o liniste si un calm desavarsite. Alta surpriza: scandal, galagie, calcare in picioare! Individul era cocotzat intr-un palmier si dardaia de frica, in timp ce femeile strigau de jos:
– Jos , putoare, ca ti-au trecut cele 15 min de pauza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 33 =