Zboruri intrerupte de rachete sau Ebola

44451557

Zboruri intrerupte de rachete sau Ebola
Incertitudinea este profundă și nu se termină odată cu aterizarea. Acumularea de crize oferă traficului aerian provocări serioase. Cea mai mare companie aeriană germană discută despre o profundă criză de încredere a echipajului din cabină.

În rândurile echipajului din cabinele aeronavelor companiei germane Lufthansa apare o creștere a preocupărilor în legătură cu zborurile spre regiuni de criză, precum orientul Mijlociu sau Africa de Vest. Comitetul de personal se plânge că întrebările multor angajați rămân fără rspuns. Într-o scrisoare internă este menționată o criză profundă de încredere in managamentul lor.

Compania aeriană ia în serios preocuparea evidentă. Într-o declarație inițială, s-a spus că siguranța pasagerilor și a echipajului are prioritate de top. În mod similar, Lufthansa a declarat că după presupusa doborâre a avionului de pasageri Malaysia MH17 deasupra Ucrainei de Est și după ce au apărut amenințări privind aeroportul principal al Israelului, Tel Aviv,ingriorarea lucratorilor a crescut simtitor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Stewardessen-fordern-Mitsprache-article13433791.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 33