Zece sfaturi pentru a realiza tot ce iti doresti în viața

 1. tipstoachieveanythingyouwantinlife

  Concentreza-te pe angajament, nu pe motivare.

Cat de angajat esti tu să iti atingi obiectivul? Cât de important este pentru tine, și ce ești dispus să se sacrifici pentru a-l realiza? Dacă esti pe deplin angajat, motivatia va veni.

2.Cauta cunoștințe, nu rezultate.

Daca te concentrezi pe emotia descoperirii, imbunatatirea, explorarea si experimentarea, motivatia iţi va fi mereu alimentată. În cazul în care te concentrezi numai pe rezultate, motivatia va fi cea care va muri in momentul in care te vei lovi de o greutate. Deci, cheia este să te concentrezi asupra călătoriei, nu destinației. Ramai concentrat la ceea ce vei învata de-a lungul drumului și ceea ce vei putea imbunatatii.

 1. Fa calatoria mai distractiva.

Este un joc minunat! În momentul în care o iei in serios, există o mare șansă sa incepi cu o greutate emoțională și vei pierde în perspectivă devenind blocat din nou.

 1. Scapa de gândurile care te tin in loc.

Gândurile influențează sentimentele și sentimentele determină viziunea asupra lucrurilor. Ai o mulțime de gânduri în cap, și ai întotdeauna posibilitatea de a alege pe care dintre ele să te concentrezi: cele care te vor face sa devii blocat emoțional (temeri, îndoieli) sau cele care te fac sa mergi mai departe (entuziasm, experimentarea, încercând lucruri noi, pas cu pas in afara zonei de confort).

 1. Folosește-ți imaginația.

Următorul pas după eliminarea gândurilor negative este sa iti foloseşti imaginatia. Atunci când lucrurile merg bine, esti plin de energie pozitiva, iar atunci când te confrunti cu dificultăți, trebuie să fii și mai energic. Așa că redenumeste-ti situația. Dacă repeti la nesfarsit : Imi urasc locul de munca, ghici ce sentimente vor evoca aceste cuvinte? Este o chestiune de imaginație! Poti găsi întotdeauna ceva de învățat chiar şi de la cel mai rau sef din lume si la locul de muncă cele mai plictisitoare.

 1. Inceteaza sa te mai porti frumos cu tine.

Motivația înseamnă o acțiune iar acțiunea aduce rezultate. Uneori acțiunile tale nu reușesc să aducă rezultatele dorite. Deci ai prefera să te comporti bine cu tine și să nu te pui într-o situație dificilă. Vei aștepta pentru momentul perfect, pentru o oportunitate, în timp ce te conduci în stagnare și, uneori, chiar și în depresie. Ajunge acolo, provocare-te, fă ceva ce vrei să faci, chiar dacă iti este frică.

 1. Scapă de distragere.

Lucruri lipsite de sens și distragerea iti vor fi mereu în cale, mai ales şlucrurile cele mai simple si obiceiurile care te vor impiedica sa te concentrezi pe noi proiecte provocatoare și semnificative. Invaţă să te concentrezi asupra a ceea ce este cel mai important.

 1. Nu te baza pe alţii.

Niciodată nu trebuie să astepti ca altii să o facă pentru tine, nici măcar partenerul, prietenul sau seful tau. Ei sunt ocupați cu propriile lor nevoi. Nimeni nu te va face fericit sau va atinge obiectivele pentru tine. E totul asupra ta.

 1. Fa planuri.

Cunoaște-ți doar cei trei pași pe care va trebui sa ii faci. Nu ai nevoie de mai mult. Completează calendarul săptămânal, observând când vei face, ce și cum.

 1. Protejeaza-te de epuizare.

Este ușor să devenim epuizati atunci când suntem foarte motivați. Incearca sa observi orice semne de oboseală și fa-ti timp sa te odihnesti.

http://www.success.com/article/10-tips-to-achieve-anything-you-want-in-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 77