zgarie nori in jos

gherkin-tower

Gherkin Zgarie-nori din Londra cade in faliment

Gherkin zgarie-nori din Londra a ajuns in administrarea judiciara. Deloitte devine administrator pentru turnul de birouri City, cunoscut sub numele de 30 St Mary Axe si proiectat de arhitectul britanic Norman Foster .
Cinci ani  au asteptat creditorii majoritari redresarea dupa care  au numit un administrator judiciar. Exista, de asemenea, ingrijorarea cu privire la lipsa de capital folosita pentru a cumpara cladirea, care a fost vanduta de catre asiguratorul Swiss Re in 2007 pentru 600 milioane de lire sterline .

“Gherkin este o cladire cu adevarat exceptionala, un punct de reper recunoscut in intreaga lume” a declarat Neville Kahn, administrator comun si partener in servicii de restructurare la Deloitte .

” Prioritatea noastra este de a pastra valoarea acestui activ. Suntem in proces de comunicare cu toti chiriasii si cu managerii de proprietate pentru a asigura continuarea tuturor serviciilor de administrare a proprietatii, fara nici o intrerupere a chiriasilor”. Deloitte a declarat ca aceasta” cladire trofeu ” este inca inchiriata .
IVG Immobilien AG, administratorul de active si cel care controleaza investitorii de plumb Gherkin a intrat in faliment in 2013 .
http://www.ibtimes.co.uk/londons-gherkin-sky-scraper-receivership-1445944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 42