Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2017


In data de 25 mai, va avea loc ,,Ziua Portilor Deschise Oradea 2017 organizata de Societatea Termoficare Oradea. In cadrul evenimentului vor fi relatate mai multe informatii despre trecutul și perspectivele producătorului și furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea și despre preocupările declarate public de a oferi soluții eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător.

Evenimentul se va desfășura joi, 25 mai 2017, în intervalul orar 10:00-19:00 și va cuprinde un tur al instalațiilor din vechea și noua centrală termoelectrică. Pentru cei care doresc să participe la eveniment, Termoficare Oradea va pune la dispoziție autobuze de transport gratuit, cu plecare din oră în oră din Piața Unirii, începând cu ora 10:00 și până la orele 18:00.

Această acțiune în premieră vine din dorința de le a arăta orădenilor cea mai mare investiție de profil din România, în cea mai modernă centrală din această parte a Europei, de care beneficiază în prezent apoximativ 145.000 de consumatori din municipiul Oradea și localitatea Sînmartin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 23